Rabble – cashback på dagligvareindkøb

Kategorier: Alle, Forbrug, Guides, Opsparing

Hvordan lyder det at købe en vare i en dagligvarebutik, og så efterfølgende få refunderet en del af beløbet i kontanter? Det muliggør servicen Rabble, og konceptet hedder cashback, men bliver nu introduceret i en mere moderen from for dagligvare.

Cashback har du måske hørt om, måske ikke. Det er et koncept der har eksisteret i mange år, og i sin korthed går det ud på at man kan købe noget for efterfølgende at få noget tilbage i kontanter via en cashback service.

Hvad er Rabble?

Rabble er en cashback service. Med Rabble kan du få penge tilbage for ting du allerede har købt, i stedet for at få rabat på noget inden du køber – det er essensen af cashback.

Rabbles koncept er at give cashback på dagligvarer, som du kan købe i de velkendte supermarkeder som Føtex, Bilka, Netto, Meny osv.

For at benytte de mange cashback deals Rabble tilbyder, skal du oprette dig som bruger gennem deres app. Når du er oprettet kan du se alle tilgængelige cashback deals, og dermed vide allerede inden du går ud og køber ind, hvilke deals du kan gå efter.

For at få din cashback, skal du tage et billede af din kvittering el. uploade en PDF, så Rabble kan bekræfte at du har købt et givent produkt. I nogle tilfælde skal kvittering gennemgås manuelt.

Cashback deals i app’en

Rabble operere med 2 typer cashback deals:

  • Partner cashback deals
  • Bonus cashback deals

Der er flest cashback deals gennem deres partnere. Det er hvor du får cashback når du køber et produkt fra et bestemt brand, som Rabble har indgået en aftale med. Denne type cashback deals kan give cashback i både faste beløb og procent – og det kan være fra 5 kr. el. det kan være op til 100% af beløbet produktet koster.

Herunder er nogle eksempler på partner cashback deals du kan finde i app’en:

  • Libero bleer (10 kr. / 15 kr. / 20 kr. / 100% i cashback)
  • Graasten CaféMayo (50% i cashback)
  • Schulstad Mørk Kerneglød rugbrød (5 kr. i cashback)

Disse deals er eksempler, men kan være væk når du prøver app’en. Andre eksempler på typer af produkter du kan få cashback på er kaffe, the, sovs, dressing, kattemad, slik og snacks.

De anden type cashback du finder hos Rabble, er bonus cashback. Her er der ikke tale om at du skal købe et specifikt produkt, men du kan få cashback på f.eks. al mælk, ost, kaffe, juice, brød el.l. du har købt i et supermarked, det skal bare fremgå af din kvittering. Disse deals giver ofte 2-5 kr. i cashback.

Hver deal i app’en har et max. antal indløsninger. Typisk kan du kun indløse en deal 1 gang (altså få cashback en gang), men af og til kan du også indløse den samme deal 2 gange, og dermed få mere i cashback.

Hvor mange penge kan jeg få i cashback fra Rabble?

Det interessante er jo så hvor mange penge du rent faktisk kan få i cashback ved at benytte Rabble. Det er ikke noget du skal regne med at blive millionær på, men det er 100% gratis penge, og det tager jeg med kyshånd imod.

Du kan få alt fra et par kroner til 100% af et produkts pris tilbage i cashback. Nogle gange vil der være mange deals der passer til dit dagligvareindkøb og andre gange vil de aktuelle deals ikke være så relevante.

Siden jeg begyndte at bruge Rabble i starten af december 2023 og frem til nu (slut marts 2024), har jeg fået sammenlagt 95 kr. i cashback. Det svare ca. til en gratis aftensmad for fire hjemme hos mig, indtjent på 4 måneder blot ved at scanne mine kvitteringer.

Jeg har også fået penge udbetalt til min konto uden problemer.

Sådan bruger du Rabble

Skriv en kommentar