Tjen penge på din mening

Kategorier: Alle

Hvem vil ikke tjene penge på at sige sin mening? Det er altid rart at få sagt sin mening og hvis man så endda kan gøre det uden at skulle ud i en diskussion, så er det jo perfekt. Du kan tjene penge på din mening online på to måder:

  • Spørgeskemaundersøgelser
  • Bliv blogger/influencer

Tjen penge på spørgeskemaundersøgelser

Jeg vil ikke gå i dybden med dette i denne artikel, da jeg har skrevet et helt indlæg der dækker det at tjene penge på spørgeskemaer.

Tjen penge på din blog

Det er ikke de eneste måder du kan tjene penge på at sige din mening, men det er de eneste der er tilgængelige og som du kan tjene penge på her og nu.

Herunder følger en række andre måder hvorpå du kan tjene penge på din mening, men de kræver alle en del mere benarbejde.

Bliv politiker

Både kommunale og statslige politikere tjener penge på at sige deres mening og arbejde for at få den til at slå igennem, men det kan tage mange år at få succes på den politiske scene.

Det første skridt på denne rejse er at melde dig ind i et politisk parti.

Bliv bestyrelsesmedlem

Du kan også blive bestyrelsesmedlem i en bestyrelse. Der er rigtig mange bestyrelser i Danmark og det er ikke dem alle der betaler et bestyrelseshonorar, men nogle steder bliver det betalt. Du kan altså tjene penge på at sidde i en virksomhedsbestyrelse el. en ejerforeningsbestyrelse.

Uanset hvilken bestyrelse du forsøger at komme i skal du have noget af bidrage med, ellers bliver du ikke valgt ind.

Skriv en kommentar