Spar penge på frisør

Kategorier: Alle

At gå til frisøren er en udgift for de fleste, men det er også en udgift der er overraskende nem at gøre noget ved, altså spare penge på. Du har endda flere muligheder for at spare penge på frisøren.

I denne artikel får du de bedste tips til at spare penge på frisørtider

Bliv hårmodel

Du har altid mulighed for at blive model for frisørskolen og få en billig klipning af elver der er under uddannelse til at blive frisør. Der er forskellige frisørskoler rundt om i landet og de har lidt forskellige priser, men hos frisøruddannelse hos NEXT kan du booke online og få behandling til følgende priser:

  • Klip 80 kr.
  • Farve 150/320 kr.
  • Permanent 150/320 kr.

Der er rigtig mange penge at spare i forhold til en normal klipning.

Du kan også af og til blive klippet af frisørelever hos din lokalefrisør, de sætter ofte et skilt op med dette og poster det på deres hjemmeside. Her er prisen dog alligevel lidt højere end på frisøruddannelsen. Besparelsen vil også variere af hvilken frisør du normalt går til og om du har langt el. kort hår osv.

Besparelse: ca. 150-500 kr.

Drop-in frisør

En drop-in frisør er også ofte billigere end en traditionel frisørsalon. Jeg går selv til drop-in frisør og er glad for det, da jeg kan gøre det når jeg føler det passer.

Prisen her er på omkring 250 kr. og ofte ligger de i tæt befolkede områder, så der er kunder nok. Det er stadig billigere end en traditionel frisørsalon, selvom besparelsen ikke er ligeså stor.

Besparelse: 0-250 kr.

Frisør-deal

Du kender måske til de populære dealsites som Sweetdeal og Bownty og her kan du ofte finde frisør-deals med gode tilbud hos dygtige el. nye frisører. Det er ikke altid der er meget at spare i forhold til hvad du normalt betaler, men til gengæld kan du få en billig luksusbehandling.

Besparelse: 0-200 kr.

Gør-det-selv klipning

Den sidste mulighed er at klippe dig selv el. få en anden i hustanden til at klippe dig. Det eneste det kræver er en hårklipper og en youtube video der viser dig hvordan du klipper dig selv.

Jeg har selv gjort det ved flere lejligheder og det er faktisk helt ok, hvis man vil udskyde den næste rigtige frisørtid og på den måde spare en betalt klipning.

Besparelse: 250-600 kr.

Skriv en kommentar