Tjen penge mens du sover

Kategorier: Alle, Guides, Indkomst

Kan man tjene penge mens man sover? Ja det kan du godt, men inden du får det helt store smil over læberne, så vil jeg advare om at det måske ikke er så eksotisk som det lyder. Læs med herunder.

Normalt forveksler man det med at tjene penge med at være vågen og udføre et stykke arbejde. Det behøver dog ikke være sandheden, for du kan nemlig tjene penge mens du sover og i dette blogindlæg kommer jeg ind på hvordan du gør.

Kan man tjene penge på at sove?

Du kan nok ikke tjene penge på selve den aktivitet at sove, medmindre du finder et privat søvnstudie der vil betale dig for at deltage i studiet. Det du i stedet kan gøre at bruge nogle af dine vågne timer på at skabe en indtægtskilde der generer penge mens du sover – også kaldet passiv indtægt.

Der er mange måder at skabe en passiv indkomst på og stor forskel på hvad det kræve af tid og penge. Det første du skal gøre er derfor at finde ud af om du vil bruge tid og/eller penge på at skabe en passiv indkomst?

Nu kan du så finde ud af hvad du skal foretage dig for at for at tjene penge mens du sover, jeg vil klart anbefale en af følgende to passive indtægtskilder:

 • Investering i udbytteaktier
 • Lav en hjemmeside og tjen penge

Begge er indtægtkilder jeg selv har haft god succes med og fortsat benytter mig af i dag for at tjene penge mens jeg sover. Jeg vil så vidt det er muligt gerne kunne tjene penge i alle døgnets 24 timer, også selvom jeg ikke arbejdet.

Tjen penge på en hjemmeside/blog

Den absolut bedste måde at tjene penge på mens du sover er ved at lave en hjemmeside el. blog. Du kan tjene penge på din hjemmeside med affiliate marketing eller ved at vise annoncer på sin side, der generere en indtægt pr. klik el. visning.

Det lyder meget lige til, men der er selvfølgelig nogle ting du skal kunne el. lære, til gengæld skal du stort set ikke bruge nogle penge – regn med 500 kr. i udgifter årligt til hosting og domæne. Det du skal kunne er:

 • Lave en hjemmside
 • Skrive tekster
 • Få trafik til din hjemmeside
 • Opsætte annoncer og reklamelinks

Tjen penge på investering i udbytteaktier

I princippet kan du også tjene penge mens du sover på investering i andre aktier, obligationer og ETF’er, men jeg foretrækker udbytteaktier fordi jeg ved at der kommer et kontakt årligt, kvartalsvist el. månedligt afkast – det kan jeg ikke være sikker på at der gør med andre investeringstyper.

Et godt eksempel kunne være en helt klassisk dansk aktie som forsikringsselskabet Tryg A/S der udbetaler udbytte kvartalsvis. En Tryg aktie koster dag dato (8/12-2022) 163,75 kr. og har i 2022 udbetalt et samlet udbytte pr. aktie på 5,76 kr. hvilket giver mig et direkte afkast årligt på ca. 3,5% hvis jeg køber aktien i dag.

Det eneste jeg skal gøre i denne situation er at trykke køb aktier og så får jeg i 2022 5,76 udbetalt for hver Tryg aktie jeg ejer. Det er passiv indkomst mens du sover.

Husk der også er en risiko forbundet med investering i aktier, og både aktiens værdi, samt udbytte kan falde og stige, hvorfor du også kan tabe penge.

Investér din tid og tjen penge mens du sover

Hvis du har ekstra tid at investere i et projekt, så kan du med fordel kaste dig ud i et af følgende projekter over en periode, for at tjene penge om natten mens du sover med en passiv indtægt.

 • Lav en Youtube-kanal
 • Sælg dine billeder som stock fotos
 • Lav en e-bog
 • Sælg grafik, ikoner, templates o.l.

Du kommer ikke til at tjene penge mens du sover uden at investere tid, så skal det være fordi du har ekstra penge du ønsker at investere. Har du det kan du finde flere ideer til investering herunder.

Investér dine penge og tjen penge mens du sover

Med en investering kan du tjene penge mens du sover, du skal bare investere på den rigtige måde. Du skal altså ikke investere i projekter der kræver tid, men i ting der passer sig selv. Al investering er forbundet med risiko, og der er dermed ingen garanti for at tjene penge på investering i følgende ting:

 • Investér i aktier
 • Investér i obligationer
 • Investér i ETF’er og indeksfonde
 • Investér i kryptovaluta
 • Lån penge ud og tjen på renter
 • Ejendomsinvestering

Skriv en kommentar